Kosmetiikka

Keskusapteekissa on monipuolinen tuotevalikoima laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Ihonhoitosarjojen lisäksi meillä on valikoimissa suosittu ja laaja IDUN-mineraalimeikkisarja.

ACO

Ihonhoitotuotteemme on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Ruotsalaista kosmetiikkaa laajalla valikoimalla.

ATOPIK

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle.
Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta

AVENE

Erittäin korkeatasoinen ranskalainen tuotesarja, kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.

FAVORA

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!
Suomalainen ihonhoitosarja, vain apteekista.

IDUN

IDUN minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuteri, huulikiillot ja-punat, sekä luomi-ja ripsivärejä.

LA ROCHE POSAY

Herkkä iho on La Roche-Posayn toiminnan ytimessä. La Roche-Posay on tunnistanut herkän ihon erityistarpeet ja parhaat hoitokeinot.

LIERAC

Ranskalaisella Lierac-sarjalla on ratkaisu jokaiseen iho-ongelmaan. Lierac on erikoistunut ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen.

LOUIS WIDMER

Louis Widmer tuotteet hoitavat ihoa ja tekevät ihosta terveen ja kauniin. Optimaalisen siedettävyyden takaamiseksi lähes kaikkia Louis Widmer tuotteita on saatavana miedosti hajustettuna tai hajusteettomana. Sveitsiläinen ihonhoitosarja. Apteekin ”klassikko”

RAUSCH

Korkeatasoinen Sveitsiläinen hiustenhoitosarja, sisältää kasvipohjaisia tehoaineita. Tuotteita kaikille eri hiustyypeille. Erittäin suosittu tuotesarja Euroopassa, vain Hyvän Mielen Apteekeista!
Englannin-, saksan-, ranskan- ja italiankieliset sivut.

VICHY

Laadukasta ranskalaista kosmetiikkaa vaativalle asiakkaalle. Useita sarjoja eri ikäiselle ja tyyppiselle iholle.